“Αυτό που περισσεύει” είναι ο τίτλος της παράστασης της Αιμιλίας Παπαδάκου, όπου η σύγχρονη ελληνική ποίηση μεταπλάθεται σε θεατρική πράξη. Μια γυναίκα κι ένας άντρας συνομιλούν.

“Αυτό που περισσεύει” είναι ο τίτλος της παράστασης  της Αιμυλίας Παπαδάκου,  όπου η σύγχρονη ελληνική ποίηση μεταπλάθεται σε θεατρική πράξη. Ανεβαίνει από τηνΤετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 έως την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Αυτό που περισσεύει» είναι ένα σώμα, ή, μάλλον τρία σώματα μαζί. Είναι ένα κείμενο, ή, μάλλον, αρκετά κείμενα μαζί. Είναι Ένα, που απαρτίζεται από κομμάτια. Ξεχωριστά ποιήματα εννέα ποιητών συντίθενται με τρόπο τέτοιο ώστε να βυθιζόμαστε σε έναν λόγο ενιαίο, ακριβή και προκλητικό.

logo-beta

Η ποίηση συναντά το θέατρο σε μια παράσταση που αναπτύσσεται γύρω από τη σχέση αρσενικού-θηλυκού

logo

Πώς βλέπουν οι γυναίκες του νότου την Ημέρα της Γυναίκας; Είναι μια αφορμή για να το γιορτάσουν ή πρόκειται για μια απλή μέρα σαν όλες τις άλλες; Το nou-pou.gr έκανε τις ίδιες ερωτήσεις σε 15 γυναίκες των νοτίων προαστίων και πήρε -όχι και τόσο ομόφωνες- απαντήσεις.

image

Το συγκλονιστικό αυτοβιογραφικό χρονικό του Ιάκωβου Καμπανέλλη ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ – που παρουσιάστηκε με εξαιρετική επιτυχία ,τον Δεκέμβριο του 2012, επαναλαμβάνεται και πάλι στη σκηνή του θεάτρου  Badminton για δέκα παραστάσεις, από την 5η ΕΠΟΧΗ.

logo_didee

Ένα συγκλονιστικό χρονικό, αυτό του Μαουτχάουζεν, επαναλαμβάνεται μετά την εξαιρετική επιτυχία που σημείωσε τον Δεκέμβριο του 2012, στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου Badminton.

logo

Πάει καιρός που ψάχναμε την αφορμή για να σας μιλήσουμε για εκείνη. Αυτή τη σεζόν μας την χάρισε επί δυο καθώς όχι μόνο πρωταγωνιστεί στο ‘Το Κάλεσμα’, που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στους κινηματογράφους, αλλά και στην εξαιρετική παράσταση ‘Αυτό που περισσεύει’ που ανεβαίνει στα μέσα Δεκεμβρίου στο Ίδρυμα Κακογιάννη.